Tulips

al4

Bilden har jag lånat från Alvhem mäkleri.

Jag har alltid varit svag för tulpaner.I min brudbukett hade jag vita tulpaner, vita ranunkel och eucalyptusblad. Vi gifte oss mitt i varga vintern den 13 januari högt upp i norra Sverige och jag tycker fortfarande, trots att det är några år sen, att det var en väldigt vacker vinterbukett. I dag har några andra snittblommor så som rosor och hortensia seglat upp i toppen bland mina favoriter. Men när jag ser en bukett med Franska tuplaner som på bilden ovan så påminns jag om varför jag gillar dem så mycket.

Vad har ni för favoritblomma som oftast hamnar i era buketter?

2 Comments

  1. Vilken fin fin blogg! Att jag inte hittat hit förrän idag… Har du slutat med “Sannas kids blog” – hela sidan verkar ha försvunnit i luften.

  2. Sanna Nordström

    Hej kaisa. Jag kommer att fokusera på en här bloggen framöver. Så hoppas du kikar in igen. Hannas Room finns kvar i allra högsta grad. Det är bara en uppdatering av sidan el liknande som orsakat en liten bugg. Den är nog på G igen vilken minut som helst.
    Vänligen, Sanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *