Hjälp Tack!

sanna16

Bild Sanna

Jag har förstått att många tycker det är svårt att kommentera på bloggen, men det är faktiskt ganska lätt. Man måste bara fylla i en mail adress. Den adressen kommer inte upp så man kan fortfarande vara anonym eller hitta på ett namn att kommentera med, men när den väl är ifylld en gång behöver du inte göra det igen. Att det inte går att kommentera från mobilen är dumt och jag ska höra mig för om det. Men, ni ska veta att det är faktiskt så att det är kommentarerna som gör att man bloggar på lite extra. Så, lämna gärna en hälsning, ett önskemål eller bara tyck till om nått!

Nu undrar jag, vad vill ni läsa om här, vad ska jag ha mer eller mindre av och vad kan bli bättre? Lämna nu en kommentar eller skicka mig ett mail så ska jag följa er önskan.

Xx

Sanna

7 Comments

 1. Hej Sanna! Det går att kommentera från mobilen – det är det jag gör nu. Kanske är det lite svårt att hitta kommentarsfältet? Man måste klicka på “Inga kommentarer och inga gilla-markeringar” (eller vad det nu står under inlägget) så kommer det upp en bit ner på sidan.

 2. Mina läsare säger precis samma sak och det är skrämmande tyst på kommentarsfronten! Och jag håller med dig fullt ut, visst är det kommentarerna som gör att man som bloggare ger lite extra. Tråkigt, jag hoppas att det här ska förändra sig!

  Men nu gick du iallafall en kommentar av mig 😉

 3. Hej Sanna! Jättefin och inspirerande blogg (både denna och wonderdeco). Jag undrar vad tapeten i din dotters rum heter/kommer från. Tack på förhand! Emma

  1. SannaFischerNordstrom

   Vad glad jag blir Emma, Tack! Tapeten inne hos Lou kommer från Ferm Living. Den heter nått med Harlequin. Vänligen, Sanna

 4. madeleine

  Äh du vet redan sedan innan att dina bloggar är oerhört stora inspirationskällor, bara fortsätt som du gör. Jag kan än idag gå in på “hemmahostodilou” för inspiration, kram

  1. SannaFischerNordstrom

   Tack snälla gulliga du!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *