Colonial Chair

stol

Jag gillar verkligen den här stolen- fåtöljen Colonial Chair som är formgiven av Ole Wanscher 1949. Den skulle gärna få stå här hemma. Den nätta formen gör att den enkelt tar sin plats i hemmet, tillsammans med en snygg soffa eller ståendes för sig själv.

Colonial_chair_sort

Stolen är nu 63 år gammal men högaktuell och den här färgsättningen på bilden ovan är min personliga favorit. Vad tycker du?

2 Comments

  1. Hej! Jag har varit nyfiken på dig sen jag såg ditt fantastiskt fina hem på Lovelylife! Av en slump hittade jag in här på din blogg. Jag läser måååånga inredningsbloggar men hade helt missat din?! Nu har du i alla fall en ny trogen följare! 🙂
    Vore kul att se mer av dina trägårdsplaner, är i samma sits själv. Dock utan studsmatta än så länge… 😉
    Vänliga hälsningar
    Anna L

  2. Hanna Wessman

    Håller med! En mycket vacker stol!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *