Happy New Year

hn9ny1word6hn6hn8

Nyårsafton 2013 spenderades hemma hos oss med huset fullt av 10 härliga vänner och lika många barn. Full fart precis som det ska vara. Därav bilderna, jag hann helt enkelt inte med. Men några suddiga bilder bjuder jag på och en på mig och Hanna i köket då vi tog en paus från lite köksröj, och vi som inte ens dricker öl! Tack alla fina vänner som kom och förgyllde vår dag och kväll.

hn2

Mina nyårslöften behåller jag för mig själv. Men en sak är jag säker på och det är att 2014 kommer bli ett väldigt spännande år för mig och min älskade lilla familj!

word3

Jag önskar er en fantastisk start på det nya året och vill passa på att säga TACK till alla er som kikar in här och lämnar några avtryck, stora som små!

1 Comment

  1. madeleine

    God fortsättning och TACK för en oerhört inspirerande blogg, ser fram emot ett att få följa dig 2014, kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *