Absolut Art.com

I går kväll var jag inbjuden på en Fantastisk middag som hölls på Dusty Deco i Hornstullstrand. För maten stod mästerkocken Björn Franzen och om jag förstod det rätt så var det första gången de caterade utanför sin fina restaurang.

IMG_9137

Det var en sån härlig kväll igår, nu är den verkligen på G, våren.

MNO_0983MNO_0972MNO_0969MNO_0966

Dusty Decos butik hade kvällen till ära förvandlats till festlokal. Dukningen och möbleringen var helt underbar. Udda stolar och bord med den ena blomsteruppsättningen vackrare än den andra. En riktig fröjd för ögat.

IMG_9140IMG_9138IMG_9136IMG_9135IMG_9139

Min bordsdam var min vän Malin Glemme, kvinnan bakom de fantastiska mattorna Layered. Alltid lika kul att tjattra loss med henne.

IMG_9134

Jonas Kleerup höll en presentetation under kvällen där han presenterade konstnärerna bakom verken på väggen. Alla konstnärer var på plats och fick ta emot applåder. Anledningen till att vi alla samlats var Absolut Art.com.

IMG_9141

Denna fantastiska kväll avslutades med att vi fick välja vårt favoritverk, vilket som blev mitt val får ni se i ett annat inlägg. Tack Absolut Art och Patriksson Communication för en underbar kväll. Sidan kommer upp för alla i morgon, så skynda er in där och hitta era favoriter.

ps. några bilder är lånade från Stureplan.se

4 Comments

 1. Alltså vilka underbara pion buketter, den vackraste blomman ever.
  Det såg också väldigt trevligt ut 🙂
  Kram Sanna!

  1. sannafischer

   Eller hur, pionen älskar man ju.

 2. Hej, man man hitta den gröna absolut art tavlans nånstans? Googlat överallt känns det som. Tack snälla!!

  1. sannafischer

   Det är lådan konsten kommer i när man handlar från dem 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *