Palma, semester, utsikt, middagar och bad

IMG_3495IMG_3494

Vi besöker självklart Palma stad med jämna mellan rum. Älskar att traska runt där i gamla stan. Fika, spana in butiker, kolla på vackra byggnader och svalka oss med kalla drycker.

IMG_3600IMG_3581

…eller att spana in båtar i Puerto Portals. Det är väll egentligen barnen som gillar det bäst.

IMG_3598 IMG_3599

Här tar Tod & Lou en paus i skuggan under en palm. Softa och sköna dagar precis som det ska vara! Hoppas ni har underbara och lata dagar på er semester var ni än befinner er.

5 Comments

 1. madeleine

  så söta din små

  1. sannafischer

   Tack rara 🙂

 2. Hej Sanna,
  Tack för en inspirerande blogg. Jag läser din, Sofie Fahrmans och Andrea Brodins blogg dagligen. Ni är alla fantastiskt kreativa var och en på sitt unika vis. Jag vet inte hur mycket du vill dela med dig av ditt innehåll i bloggen, men en gång såg jag en tavla med texten ” If flowers where like sisters…. i din blogg, och jag har försökt att hitta den genom att googla, – men det har inte varit så lyckosamt.
  Det skulle vara fint om du ville ge mig ett tips på var den finns att hitta, om du vill såklart.
  Ha en fin sommar och allt gott.

  1. sannafischer

   Tusen tack vad glad jag blir.. Jag har fått den av min syster så ska kolla med henne. Skicka gärna ett mejl och påminn mig.

   sanna

 3. Hej Sanna,

  Fantastiskt inspirerande blogg. Såg att ni hänger på Mallorca. Skulle du kunna tipsa om sköna marknader, restauranger och annat sevärt. Tusen tack och ha en fortsatt härlig semester.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *