Inredningsplaner, sydeuropa och mjuka toner

Palmamix3palmamix4Mallorca1mallorca2

Just nu snurrar det för fullt i mitt huvud, hur ska det se ut i huset på Mallorca? Här är ett gäng bilder som jag samlat på mig de senaste dagarna. Vi får se vart det slutar men jag tror att de här färgerna får sätta tonen för huset och inredningen. Har ni tips på marknader eller butiker jag inte får missa när jag åker dit nästa gång så lämna gärna en kommentar.

4 Comments

 1. Hej!
  Skulle bli så glad om du ville berätta vad du hade för vit snygg skjorta och svarta anklejeans på en av de senare instagrambilderna? Kan det vara Acnes skjorta? Vad har du för strl i den isåfall?Så snygg outfit!!
  Kram
  Linda

  1. sannafischer

   Tack:-) Skjortan kommer från Zara.

 2. madeleine

  skall bli så himla kul att få följa er Mallorca-hus-resa! kommer garanterat bli fantastiskt!

 3. Åh så kul! Ser fram emot mycket bilder och inspiration!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *