Hay Market By Scandic & Metro Modes 6- års fest

Nu har det slagit upp sina portar. Scandics nya superhotel HayMarket på Hötorget.

För inredningen står designbyrån Koncept som valt att arbeta med marmor som återkommande inslag. Hotellet känns väldigt Art Deco, något som ligger helt rätt i tiden och var jag än tittar så ser jag GUBI:s Beetle Chair i olika färger och tyger.  Ni känner nog igen en hel del av bilderna då jag skrivit om det i ett inlägg HÄR.

Haymarket-dusch7460ec1b9483655044d377ea3fd7e3be20160121_scandic_haymarket_0008Haymarket_by_scandic_room_garbosuiteTomorrow ABHaymarket_by_scandic_bedHaymarket-sminkbord20160121_scandic_haymarket_0018

I veckan var det även dags för Metro Modes stora 6-års kalas på just HayMarket. Det var så kul att få komma dit igen och se hotellet i sin färdiga skrud. Vilket ställe! Här kommer gästerna att trivas. Jag och min man hann bara mingla runt en liten stund innan det var dags för oss att åka hem till barnvakten.

mode

Men jag han krama om mina härliga kollegor Petra & Martin som var lika snygga som alltid.

FullSizeRenderFullSizeRender

Marmor och mässing så långt ögat kan nå…

FullSizeRender

Dessutom många fina golv överallt. Det gick inte att låta bli och fota fötterna. Känner du för en natt på nya HayMarket hittar du mer här.

1 Comment

  1. Madeleine

    Oj så snyggt där hade jag mer än gärna spenderat en natt eller två

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *