Yogaretreat på Mallorca

_8922048

I April och Maj är det dags för den härliga Yoga Retreat helgen i Palma igen. Den här gången kommer jag att delta igen men jag kommer också att vara med och guida er på härliga hike´s i bergen och äta långa härliga middagar på Palmas bästa ställen.

_9151076_origimg-6361_orig_8780788_1341054

Ni bor som vanligt på bästa Posada Terra Santa, ett litet boutiquehotel som ligger i en av Palmas vackraste gränder.

img-2116395410

Yogan leds av Sara & Elin från Yogalito och jag garanterar dig att du kommer utvecklas vare sig du är nybörjare eller har yogat länge. Tjejerna är grymma både på att få upp flåset under passen och vässa din teknik.

Du hittar all info om resan här. Jag hoppas vi ses på världens bästa Ö i vår.

Update: så kul nu är det endast ett fåtal platser kvar på helgen i Maj, så skynda 🙂

2 Comments

  1. Hej,

    Har jag bara missat eller har du glömt att presentera vem som vann hårprodukterna i din tävling innan jul? 🙂 Kram!

    1. Hårprodukterna från Noir menar jag 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *