En Vit Blus

Jag är tillbaka i värmen på Mallorca. Men, den här sjukan jag dragit på mig den är seg. Så det är lugna dagar för mig. I går lämnade jag sängen en snabbis för att hämta mina barn på skolan.  Då såg jag ut så här. En vit blus kan matchas i oändlighet och är ett av mina mest använda plagg i garderoben så här års. Jag har satt ihop ett litet plock nedan till er. Kanske ni kan hitta er egna favorit?

Gina Tricot / Vilshenko /NA-KD / NA-KD / Rosetta Getty / & Other Stories / Chloé

+ follow Sanna Fischer Nordström on APPRL

4 Comments

 1. madeleine

  Ja det är så snyggt å användbart!! Tack för fina tips!

  1. Sanna Fischer

   Tack för att du kikar in här.

 2. Så himla snyggt!! Var är din ifrån? Och jeansen? <3

  1. Sanna Fischer

   Tack 🙂 Blusen är från Mango och jeansen är ett par väldigt gamla rackare som jag har klippt av.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *