Stockholm i mitt Hjärta

Stockholm, min hemstad och den vackraste av städer #prayforstockholm. Den här helgen har handlat om att ta vara på livet och kärleken. Det har varit många tankar och samtal. Jag har kramat extra mycket på mina barn och vi har haft ett efterlängtat besök, fyllt med värme och just kärlek.

I förra veckan var jag hemma i Stockholm, älskade stad. Tyvärr slog sjukan till, riktigt ordentligt. Jag fick hög feber, frossa och så lite lunginflammation på det. Alla planer ställdes in och jag spenderade min helg mer eller mindre i sängen på Hotel Diplomat. Personalen var världsbäst och servade mig med allt från honungsvatten till en bukett med blommor. Så tacksam. Lite bilder lyckades jag ändå knäppa så här kommer ett litet plock på vad Stockholmsvistelsen innehöll trots allt.

En tur in på Svenskt Tenn såklart, jag fastande vid deras påskdukning /Blommor på hotellrummet, Tack Diplomat / I stället för hotshots med mina tjejkompisar svepte jag gröna juicer från Blueberry i hopp om att få i mig lite bra näring bland alla mediciner / Våfflor, så gott och så mycket Sverige för mig. På Hotel Diplomat gräddar du dem själv vid frukosten / Lous hårsnodd inhandlades på bästa barnbutiken Smultronet i Djursholm.Jag älskar hur den livar upp vardagsflätan /Ja, här ser ni min kost under helgen. Jag som hade laddat för skagentoast, köttbullar och löjrom / Hannah & Amanda skickade lite krya på dig i form av deras nya tabletter HERS, jag satte genast igång att testa dem. / Min pappa fyllde jämt och jag ville inte missa den lunchen. Jag tog på mig klackarna och lite rouge på kinderna och kalasade loss med lite släktingar så gott det gick. min syster förevigade mig i en hostattack på balkongen. tackar! / I övrigt såg jag ut såhär när jag tog mig ur sängen. Det var lite, men bara lite mysigt att få användning för mina vinterkläder.

2 Comments

  1. Hej, var kommer de fina byxorna med tranor ifrån?

    1. Sanna Fischer

      Zara.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *