Vandring på Mallorca extra allt.

Som ni vet så älskar jag att gå/vandra/hajka. Motion och natur i sin bästa kombo. I går checkade jag helt ut från vardagen och upplevde en av mitt livs bästa turer. Titti visade vägen på bästa sätt och vi fick massor av Mallorca “kultur” på vägen.

Vi var ett gäng som gick en heldagsvandring med stopp för Yoga och Lunch på berget med en utsikt som är svårslagen. Ja, den måste upplevas IRL men jag gör ett försök att förmedla lite medelhav och blå toner här via mina bilder.

Inte nog med att en av de bästa jag vet, min kusin Mia och hennes underbara dotter är på besök.

Vi fick också uppleva ett helt magisk yogapass med Sara, med en svindlande utsikt och fågelkvitter i öronen. Helt klart en dag att lägga i minnesbanken. En dag som innehöll så mycket glad, bra, varm och vacker energi att jag känner mig fulltankad.

2 Comments

  1. madeleine

    ser helt ljuvligt ut!!

    1. Sanna Fischer

      Ja men det är ju det 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *