Stockholm

Nu är väskan packad och i morgon tidigt lyfter jag mot Stockholm. Det blir en helg tillsammans med United Influncers och en massa härliga människor utanför Stockholm. Datorn får stanna hemma, jag behöver ladda lite batterier, men finns som alltid på instagram – sannafischernordstrom.

kjol H&M, Hatt Zara, Skor Flattered By Michaela Forni, Topp Filippa K

Bilderna är tagna av fotografen Minna Tannerfalk som nyligen har flyttat ned till Mallorca. Vi hade en väldigt rolig, varm och produktiv dag tillsammans så ni kommer att få se mer bilder liknande de här framöver. Hoppas att ni gillar. Vi ses igen på söndag, until then, Hasta Luego.

4 Comments

 1. Hej! Var det länge sedan du köpte hatten på zara? För jag kan inte hitta den på deras hemsida?!

  1. Sanna Fischer

   Jag köpte den för ca 1 månad sedan. Allt kanske inte finns online, kolla i butik 🙂

 2. Så snygg! Älskar kjolen men hittar den inte på hemsidan..:(

  1. Sanna Fischer

   KJolen finns i butik nu, osäker på om den finns online.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *