Iphone Mix- Sommarlov!

Nu är det inge vidare action här på bloggen, men jag har liksom säkert många av er kopplat ned och njutit av semester. Besöken avlöser varandra här hemma och det är helt otroligt underbart att ha våra vänner här på ön.

Långa härliga luncher i skuggan. En kronärtskocka sitter aldrig fel om ni frågar mig.

Frukost i skuggan med allas favoritbär.

En av sommarens bästa kvällar hit tills var tillsammans med Lars & Marte till havs. Rosé vin, solnedgång och salta bad, vilken kombo.

Glass i stooooora lass. Ett måste i hettan, för värme råder det inte brist på just nu.

Just nu är den här lilla gullisen, min gudson Fred här hos oss. Ja med sina föräldrar såklart. Vi njuter allihopa av hans ljuvliga lilla närvaro.

Barnen på terassen hos grannarna, i väntan på våra älskade vänner som flyttat in där under två veckor. Lyckan i att bara hoppa över staketet till polarna. Lika stor är den för stora som små.

Trot det eller ej, men mellan alla glassar, långluncher och middagar har jag hunnit med några träningspass hos Marc i parken. Världens bästa PT utnämner jag honom till. Jag längtar efter varje pass. I veckan lurade jag med mig både Hanna & Carro som är på besök.

Glada barn på stranden. Maxat kompishäng.

Fika i skuggan, chokladbollar från Ziva, jag kan inte få nog.

Palmas takbarer levererar. Målet är att testa så många nya vi kan i sommar!

Nu ska jag återgå till poolen som är fylld med badande vänner, stora som små.

1 Comment

  1. Madeleine

    Vilka bilder!! Va underbart med alla vänner!!! Ser ut som ni njuter för fullt😍😍vi funderar på att åka till Mallorca i juli/augusti har du tips på något strandnära hotell (barnen är 10 å 13), ha det bäst 😘

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *