Kokoro- en salong i Stockholm

Innan jag lämnade Stockholm sprang jag förbi den relativt nya salongen Kokoro som ligger i en supervacker gammal lägenhet på Nyborgatan 7. Där jobbar Patricia som är en stjärna på naglar. Det blev en röd och rosa mix för mig.

På salongen säljer de även MR SMITH, en hårvårdsserie från Australien som är helt ny för mig. Jag har testat schampot ett tag nu och älskar det. Flaskorna är lika snygga som produkten är bra, ja ni fattar vilken vinnare.

På Kokoro kan du alltså klippa dig, bli stylad, fixa naglarna och få sköna ansiktsbehandlingar av Anna Welander. Jag älskar ställen där man kan få allt gjort på samma gång. Kokoro kommer garanterat få ett besök av mig igen när jag kommer till Stockholm nästa gång.

( OBS, ej i samarbete med Kokoro 🙂

2 Comments

  1. Kanske helt fel fourm men jag slänger ut en fråga, jag tycker du har så fantastisk stil och hittar ofta inspo hos dig. Nu är jag på jakt efter vinglas att samla på gärna som finns i både vitvins- och rödvinsglas. Jag vill gärna att de pasar till servicen som jag har och ständigt samlar på (en mix av royal copenhagen vit räfflad, liten mussla och mega musslan, båda i det blå mönstret), har du några spontan tips?

    1. Sanna Fischer

      Jag gillar Iittalas klassiska serie. Den matchar det mesta 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *