Beauty News, Gucci Bloom and more

Jag har länge varit sugen på Guccis nya parfym Bloom, eller länge och länge men sen jag såg flaskan första gången. I dag hittade jag den äntligen på El Corte Inglés. Parfym är slut på många ställen världen över och jag förstår varför. Jag blev helt kär i doften så en flaska fick följa med mig hem.

Noter av naturlig tuberos och jasmin skapar en oväntat fyllig, vitblommig doft på huden. Rangoon Creeper, en växt upptäckt i södra Indien som ändrar färg från vit till rosa och slutligen till rött när den blommar, tillför en pudrig, blommighet till doften.

Nu såg jag att KICKS har fått inte ett lass av doften om ni också blir sugna.

Dessutom blev det nytt till naglarna. Ombloggade “clambake” från Essie ville jag också testa. Läppglanset från Boujours Paris har det perfekta glanset och en hint av rosa.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *