Flytta till söder?

Min kompis Ulrika är verkligen helt fenomenal på att skapa hemtrevliga hem med en personlig känsla. Nu ska hon flytta och därför kan jag bjuda in er på en liten kik i hennes söderlya. En lägenhet full med vackra detaljer och massor av ögongodis och färg.

Är ni sugna på att flytta till söder? Då ska ni spana in mer hos Bjurfors där läggan ligger till salu.

3 Comments

  1. Åh vilket härligt, roligt och inspirerande hem! Härliga färger och känsla i rummen. Och i barnrummet ser det ut att vara den perfekt greige färgen som jag bra gärna skulle vilja veta färgkod för.

  2. Tack! Confort White från Farrow & Ball – Ulrika

    1. Åh tack fina du för svar! Här skall provmålas. Och vilket härligt namn på en färg just till ett barnrum.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *