Nya mattan Jodhpur från TrendCarpet

I Lous rum i vårt hem i Stockholm behövde jag snabbt en ny matta. Jag letade efter en som skulle gå ton i ton med väggfärgen. Jag har målat rummet i Piegenoir från Farrow and Ball. Ett önskemål från min dotter som hade den färgen på väggarna innan vi flyttade.

Hos Trendcarpet.se hittade jag den perfekta tonen i viskos mattan “Jodhpur”. Det är en gråbeige/ljusgrå färg som blev helt perfekt inne hos henne.  Men det bästa av allt för en otålig person som jag var att den stod utanför min dörr redan dagen efter jag beställt den.

Mattan gör nu hela rummet och jag är glad att jag vågade slå till på en matta på nätet, det var ju faktiskt hur enkelt och smidigt som helst!

2 Comments

  1. Superfint det blev! Är helsåld på denna typ av matta (efter att ha levt uteslutande mattlöst senaste åren, då jag tyckt det var snyggast utan av ngn konstig anledn) Har dock så svårt att välja färg, så min fråga är, tycker du färgen du valde stämde med bilderna på hemsidan? Väljer mellan den gröna el vit. Den gröna står dock som “turkos” men jag tycker den är grön och jättefin i färgen (på bild) men vill ju inte ha en turkos..

    1. Sanna Fischer

      Hej,
      Jag tycker att den stämmer bra överens med bilden, kanske att den var lite mörkare. Men de är superfina. vänligen, sanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *