Vandring på Mallorca

För snart två veckor sen höll jag i en vandring för 30 glada kvinnor som rest till Mallorca med Tidningen Mama och Bontravel.se. Jag ville visa dem hur mycket det finns att upptäcka nära Palma stad och hur lätt det är att komma upp och ut i bergen utan att viga en hel dag åt det. Vi gick i rask takt tillsammans i dryga två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Solen sken från en klarblå himmel och vi blev både svettiga, törstiga och hungriga.

Som tur var skulle det åtgärdas. Jag tog med dem till en av mina Mallorca pärlor, en fantastisk Finca där Camilla står för maten som är en fröjd både för ögat och smaklökarna. Vi åt fräsch och närodlat mat, helt på dagens hälsotema.

Tack gänget, Mama, Bonnier och Annika och Sara för en fantastisk förmiddag tillsammans med er. Det här hoppas jag blir en tradition.

Är det här något som intresserar er? Jag kommer att jobba ännu mera med resor till Mallorca framöver och skulle gärna vilja ha er feedback på vad ni önskar att en weekend på Mallorca ska innehålla. Jag skulle bli så glad om ni vill ta er tid att lämna en liten kommentar här hos mig.

Vi finslipar nu på det sista kring upplägget och inom en snar framtid kommer jag kunna berätta mer. Då hoppas jag såklart få se många av mina härliga läsare här på Mallorca tillsammans med mig.

4 Comments

  1. Jag önskar mig en resa utan hälsotema 😊 Många resor till Palma är så himla hälsosamma, varför inte göra tvärtom? Onyttig men god mat och mycket vin 😊 Jag tänker besök i antikaffärer, marknader och loppisar (är själv inte så mkt för klädshopping och har inte imponerats av utbudet i Palma, men jag har kanske missat bra ställen). Kanske rundvandring bland antikaffärerna i Santa Catalina? Cocktailhour på något hippt ställe, middagar på bra restauranger.

  2. Tennis, vandring i bergen och härliga middagar så kommer jag igen! ; )

  3. Shopping i Palma stad tycker jag man klarar fint själv;) Så gärna sådana här hikes till små oupptäckta pärlor, samt tex. tips & turer till bra marknader el genuina hantverkställen på ön (alltså de som inte femtielvatusen turister hittat till och som mestadels består av skräp) Sen måste jag även säga, att det är ju underbart att bo flott, men tyckte det såg liite väl dyrt ut på den senaste resan du tipsade om. Fattar att dessa hotell kostar, men gärna kanske i ngra fler priskategorier, så man kan välja lite. I övrigt tycker jag upplägget verkar perfekt av de inslag jag läst hittills, livsnjut med god mat combat med lite hälsogrejer, kan ju även innefatta ngt bra Spa för den som inte vill “ta ut sig”med yoga el hikes☺

  4. Hej Sanna!
    Så kul om du har möjlighet att ordna fler resor. Jag är intresserad av en resa i april/maj med en kombo av tennis, löpning, yoga, antikviteter och vandring i bergen. Luncher på små hide aways och middagar på lyxiga och coola ställen. Inte intresserad av ”vanlig” shopping. Hoppas vi ses!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *