12 h in Barcelona

Min man som ska spendera helgen i Barcelona överraskade mig med en liten dagstripp dit. Tillsammans hoppade vi på flyget direkt efter lämning på skolan och spenderade 12 h tillsammans i underbara Barcelona. Vi har så mycket minnen från den staden tillsammans så det är verkligen en riktig kärleksboost att komma dit.

Vi landade i ett ösregn som höll i sig absolut hela dagen. Men det gjorde ingenting. Vi åkte direkt till vår storfavorit Bar Mut där vår kära vän Ulrika hjälpt oss få bästa bordet och två glas Cava som stod och väntade på oss. Vi ropade in vår bästa rätter och drack iskallt vin i flera timmar.

Efter lunchen drog vi planlöst runt på stan i regnet och poppade in på butiker vi längtat efter att besöka.

I den här boxen ligger något jag spanat på. Vad det är får ni se så fort de åker på.

Jag hängde på min man till hotellet, spanade in regnet 23 höga våningar upp och passade på att vila fötterna innan klackarna åkte på och vi mötte upp mannens sällskap.

Lite mer cava han vi med innan middagen ( jag är alltså absolut skitglad egentligen).

Middagen åt vi på Cecconi´s på Soho House. Både stället och maten är som en dröm. Älskar att vara där.

Efter en supermiddag lämnade jag mitt glada sällskap och hoppade in i en taxi vid 22-tiden.

Dryga två timmar senare satte jag nyckeln i låset hemma, skickade hem barnvakten och kröp ned i min säng där alla tre barnen låg och sov i en hög. Fulltankad med endorfiner och dödstrött somnade jag innan huvudet nuddade kudden.

4 Comments

 1. madeleine

  Åh va härligt!!
  Så fin du alltid är!!

  1. Sanna Fischer

   Tack rara du.

 2. Men ÅHHH! jag har alltid velat besöka Barcelona och nu fick du mig def att göra det for real haha 🙂 så himla fint hotell med.
  Jultrender idag på bloggen:)

  Ha en kanonvecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

  1. Sanna Fischer

   Vad roligt. Det är en fantastisk stad!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *