Renovering på Mallorca

Vi har äntligen kommit igång med renoveringen av vårt nya boende på Mallorca. En process som pågått ett tag då det mesta tar lite tid här.

Huset är i totalt renoveringsbehov och vi kommer att göra om allt. V i ändrar planlösning, bygger på en våning och till huset hör en idag väldigt igenvuxen trädgård där vi ska bygga gästhus, utekök och pool.

Planritningen är satt och godkänd och nästa vecka måste jag sätta alla materialval. Just nu andas jag färgkartor, sten, kakel och pinterest för att landa i hur jag/vi vill ha det. Köket kommer vara en del av vardagsrum och matsal så vi kommer att ha en stor köksö i sten, vilken sten är inte riktigt bestämt, men ljus blir den. Köket kommer gå i en vit nyans med kakel likt ovan. Kök helt utan överskåp då vi bygger ett kök bakom käket som blir ett dolt grovkök med kyl, frys och alla skåp och maskiner man behöver.

Ni har sett detta förut, men så här såg det ut innan vi började riva. Tyvärr kommer de vackra golven ryka då vi är tvungna att flytta väggar och dra in värme. Men känslan i huset kommer vi behålla och jag hoppas återskapa ett nytt hem till oss utan att förstöra dess själ.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *