Iphone Mix – December

Här kommer lite Iphone bilder, en blandad mix av vad december bjudit på.

Glögg och julmarknad i Puerto Portals / Grönsaker, lika goda och färgglada året runt /Mjuka Julklappar till barnen, alla inköpta hos Babyshop, de gjorde succe./ Min alldeles egna pepparkaksgubbe / En av mina favoritbyggnader kvällstid inne i Santa Catalina /

Palma är magi juletid, hela staden glittrar och glimmar / En underbar middag med vänner på Galleri Cala Trava i stan. Vackert både för ögat och smaklökarna / Solnedgången från mitt sovrum, får inte nog / I år firades svenska skolans lucia i Palmas Katedral, det var en otroligt mäktig upplevelse/ Hotshots på Glögg i stället för kaffe. Farligt Goda! /

Vi han även med en lång sväng till Stockholm, med bland annat ett iskallt besök på Skansen / Vi bodde som alltid på Hotel Diplomat, som vi älskar det hotellet./ Mys för kidsen på rummet medan föräldrarna kan äta middag på tu man hand en trappa ned. Win Win / Tillbaka på Mallorca plockade vi egna citroner / Noa och jag har festat på Red Velvet Pancakes på favoriten Santina. / Lite träning med min bästa Marc blev det innan jul. / Julfrukost hemma innan vi for vidare till Portugal / Lou i värmande cashmere från LIVLY /

2 Comments

  1. madeleine

    Härliga bilder! God fortsättning!

    1. Sanna Fischer

      Tack detsamma!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *