B as in Barcelona

I lördags flög jag tidigt för att möta upp två av mina bästa tjejkompisar från Stockholm i Barcelona. Väl på plats och incheckade på härliga Soho House väntade de på mig i solen på taket med Cavan kyld och redo.

Det var så fantastiskt härligt att se dem och jag var betydligt gladare än jag ser ut på bilden.

Efter några timmar på taket begav vi oss iväg för en sen och lång lunch på Bar Lobo i stan.

Jag älskar alla väldoftande Cow produkter de har på Soho House. Det snålas verkligen inte med mängden produkter eller utbudet i badrummet. Just Lovely!

Kvällen spenderade vi ätandes och drickandes på Cecconis. Lika gott som alltid.

Vi lämnade faktiskt inte hotellet på hela kvällen utan avslutade natten på femte våningen i baren och på terassen under en klar himmel. Jag flög hem fulltankad med glädje och helt slut efter en födelsedagshelg jag kommer att minnas länge!

Väl hemma väntade nybakade Semlor på mig. Tack Nina för leveransen, ha ha!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *