Iphone Mix-Stockholms weekend

Då ska vi se vad  som hänt sen sist. I onsdags tog jag med mig min äldsta Tod och  åkte till  Stockholm över  helgen.

Vi checkade in på vårt “Home Away From Home” Hotel  Diplomat. Jag älskar att  komma  dit, älskar. Personalen är fantastisk och det känns verkligen som att komma  hem.

Tod  finner sig  till  rätta  direkt. Han hänger gärna i  restaurangen mest hela tiden. Kan kanske  ha  nått med bullbuffén att göra.

Såklart man ska ha  kanelbulle på Våfflorna, är man i Sverige  så är  man.  Varm choklad och våfflor det tröttnar  vi aldrig på.

Den här underbara solstrålen  (vars  nya  hemsida  är både snygg och fullmatad  med inspiration) och hennes fantastiska  väska var en av  morgnarnas frukostsällskap. Sofi, tack för all energi du alltid  ger mig.

Jag  sprang  självklart  förbi  Svenskt Tenn, det  hör liksom  till på nått sätt när jag  är hemma. Det  är alltid lika kul  att  kolla in deras dukningar och  fina utställningar. Den  här gången fick jag  lite  härlig påsk inspiration.  I  helgen är det för  tusan  dags att duka  upp.

Om vi åt mycket  köttbullar och  räkor? Japp. Här sitter  vi på Riche och  firar  min bästis Sofies fölsis och  jag fick även pussa på världens absolut gölligaste gudson Fred. Det var så mysigt att se  honom och  Tod tillsammans,  Fred  kiknade  av  skratt  och  följde  Tods  minsta  vink. Tänk att de  ska följas  åt  genom livet  precis  som deras mammor.  Jag hoppas  att deras  relation blir lika  kär som vår trots  deras åldersskillnad på åtta år.

Vårblommor och  påskris på stan. Här stannade  jag  till  utanför Bruuns på Karlavägen  som  ofta   har  världens finaste blommor.

Jag han också haffa mina  tjejkompisar för lunch  på Broms.

Tod fick välja ett klädesplagg och det  blev en somrig  tröja  från Babyshop i  Sturegallerian. Vilket fantastiskt utbud på  fina  barnkläder  de  har. Jag   älskar att  de  satsat så  stort  på  EKO vänliga märken  också.

På  Dusty Deco hittade jag s om vanligt massa massa  fint. Ni missar väll för sjutton inte Dusty Linas blogg  på  TWWP?! Jag älskar hennes sätt att skriva.

Vi firad  att Tod fyllt  nio år och att min pappa  fyllt år.  Vi samlades hos min älskade  syster  och där bjöds  det  på grym Pasta  och  tårtor som jag  köpt  med från NK. Mycket Mycket gott det hela kan  jag meddela.  På plats var även min storasyster och  hennes dotter som nu  är  hela  21 år och  flyttar till Barcelona.  Så härligt att ha  ännu en anledning att  åka  dit, och  att  hon nu  kommer ännu  närmare oss.

Sista  kvällen fick  vi   till en  underbar Tet a Tet  med  min  älskade Hanna  och  hennes äldsta N. Två Amigos  som busa loss över en burgare på Hotel  Diplomat. Så fint  att  våra  killar är jämngamla och  har   känt varandra hela livet.

Den  här bilden får avsluta  helgen. Vi rundade  av med en Tunacado  macka på Joe and  The Juice på  Arlanda innan  take off. Ett stort  tack till killarna som jobbade där i  söndags  som hjälpte  mig att   få ut luften  ur  Tods  fotboll  han  fått i  present. Man  kan säga att de räddade resan!  Så, nu  har  vi lärt oss att  fotbollar  det flyger  man absolut inte med!

1 Comment

  1. madeleine

    Ni ser ut att ha haft en underbar helg, fulltankade med kompis- och familje-energi, härligt! har du någon fint tips på dukning nu i påsk är det välkommet, kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *