Träningshelg på Mallorca- Sara & Sanna- Yogaretreat på Mallorca

Varför bara köra ett event när man  kan trycka in två på  en helg. Nej, det var egentligen inte meningen men nu blev det så! Sara &  Sanna träningsretreat gick av stapeln i helgen och v i  hade  en supermysig grupp på plats.

Tillsammans mötte vi solen på hotellets  takterass  när Sara ledde oss i Yoga. Vi vandrade i bergen högt ovanför havet för att avsluta  med en dundergod och hälsosam picknick lunch på stranden gjord av Carina. Vi  körde hard core bootcamp i parken  med  PT:n  Marc och vi mjukade upp våra kroppar med strech yoga på  kvällarna. Dessutom  han våra  deltagare njuta av god mat, cava  ( för den som ville)  shopping och strandhäng.

Vi hade  en superhelg  tillsammans allihopa och håll utkik, för snart släpper vi  platserna  till höstens retreat.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *