Iphone Mix-Livet på senaste

Ja nu var det allt  ett tag sedan jag tömde mobilen, så länge sen att mycket känns inaktuellt. Men här kommer  ett litet  plock från de senaste dagarna.

Mallis  har  inte levererat samma värme som Sverige, medan ni har den bästa maj på 100 år  har Mallorca den sämsta på lika många. Jag har tagit årets första  dopp i  havet om än lite senare än jag  brukar.

Noa som älskar att bada, älskar  också att  cykla, helst  jämt och överallt.

Vår renovering går framåt..  här byggs väggar för  gästtoalett och garderob…

Köket börjar ta form, väggfärg, luckor och  stenskiva. Det som från början skulle vara en  stor stenkub/köksö  mitt i rummet har nu förvandlats  till nått helt  annat. Jag ÄLSKAR  den här processen och med facit i hand har många bra beslut hunnit växa  fram då bygget  går väldigt  långsamt. Så nått  gott kommer  det allt ur min långa väntan på ett eget hem.

Vårt  hem är fyllt  av vackra blommor, leftovers från  förra  helgens dekorationsjobb.

När  jag behöver inspiration bläddrar jag gärna i den här underbara boken! Flower Power.

Vi har  haft en  rosa babyshower för min kära vän Lisa som… trumvirvell… väntar  en  flicka. Roligast på lunchen var när  servitören frågade ” Do you know  what you  are having? Boy or a Girl?”

Ganska uppenbart vilket  kön det är på bebisen om du frågar mig! En väldigt mysig eftermiddag på Hotel Maricel med en super överraskad och glad gravid Lisa.

Våra vänner Anna &  Matts har varit här,  det skålade vi för på Hotel Bendinat

Jag  höll i en liten coctail på relativt nyöppnade Hotel Iberio  Star i Bendinat. En modernt hotell som passar dig som reser utan barn. Läget  är toppen men barnfria hotell är svårt att få till för vår del.

Jag  tog med mig barnen upp på berget för en Hajk.

Jag vet inte hur många bilder jag  har  i telefonen på  den rosa  himlen utanför vårt sovrum  om kvällarna. Men jag kan inte låta  bli. Tänk att jag får bo här.  Så  himla himla lycklig över det!

Jag  plockar egna citroner i trädgården till citronvattnet  jag  dricker på morgonen.

Jag har varit på lunch  med en tjejkompis och  då  bestämde  vi oss för en hederlig skaldjurs paella. Den här fick tummen  upp, och det kommer från mig som inte är  ett s tort  fan  av Paella.

Jag fortsätter  svettas i parken med min PT Marc. Här vässar vi mitt handstående tydligen. Snart ska jag tydligen kunna knalla runt så här.

Tod  har äntligen börjat  spela med ett spanskt  fotbollslag. Så kul för honom att vara igång igen på riktigt och den bästa språkskolan är det också. Allt är på spanska såklart och coachen  han låter inte rösten vila under träningen direkt. Kommer ta ett tag innan jag  kommer vänja mig vid den hårda tonen och skrikandet.

I går kom den  här sköna “surfer” Bönan hem  till mig och vi grilla pizzor till kidsen och drack rose till midnatt. Älskar kvällar som dessa!

Nina ( surfarbönan på  bilden ovan ) har  tillfört så  jäkla mycket härligt och bra i mitt liv, men nu senast,  tipset på denna matfest.  Papaya, Burrata, flingsalt, olivolja och lite peppar… varsågoda ni kommer icke bli  besvikna.

I helgen  har  jag varit solo med kidsen och två underbara extra kids. Jag kommer somna  gott i natt!

6 Comments

 1. madeleine

  Härligt bildregn, hoppas värmen kommer till er snart för om ett par veckor drar vi till ön. Å det där på nedersta bilden måste jag prova lät ju hur gott somhelst.
  Ha det fint

 2. Den gröna färgen vad är det för färg? NCS kod?

  1. Sanna Fischer

   Det är French Grey från farrow and Ball.

 3. På bilden av dig och din vännina skålandes, har du en så fin top på dig. Vart är den köpt? Tack 😘

  1. Sanna Fischer

   Tack, den klänning från Zara

   1. Tack snälla 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *