Bank Hotel i Stockholm

I fredags  hakade jag på  den  här snyggingen till nya Bank Hotel. Stureplansgruppens nyöppnad Boutique Hotel i ett före detta  bankpalats.

Alla rum har målats i ljusa, naturliga färger och inretts med sobra material i jugendstil som stämmer väl med byggnadens anrika historia och moderna bekvämligheter. Varje rum är unikt och inrett med fokus på alla små detaljer. Tyger och kuddar har valts ut med omsorg för att komplettera konsten på väggarna. Resultatet är både vilsamt och inspirerande. 

Middagen intogs i det gamla bankvalvet på  Restaurang Bonnie`s,  döpt efter 30-talets mytomspunna rånarpar Bonnie och Clyde. En rätt på dessertmenyn består av en spargris i choklad. Den serveras med en hammare för att gästen ska kunna slå sönder den och komma åt innehållet.

Vi fick testa och denna spargris  kommer icke att göra dig besviken.

Tack Stureplansgruppen, Micael Bindefeldt men framför allt min kära vän Sofi för en härlig kväll.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *