Under your Skin

När jag var i Stockholm senast fick jag  nys om en ny stjärna på skönhetshimlen nämligen Lovisa Hahn och hennes märke Under your Skin. De  snygga produkterna och dess innehåll väckte min nyfikenhet  direkt, likaså Lovisas historia.

Under your Skin är en hudvårdsserie helt utan gifter, men som ändå är fullproppade med massor av grymma och  lyxiga ingredienser som verkligen funkar. I den första rangen har de te.x lyckats utvinna stamceller från Tistel till ett superantioxidant extrakt,  något UYS är först i världen med.

Under your Skin lanseras i dagarna och för min del så känns allt med det här märket rätt i tiden. Namnet Under Your Skin kommer från att allt man smörjer på huden också hamnar under huden. Nu är det dags för mig att rensa upp i badrumsskåpet och  faktiskt ta  ansvar för vad min och barnens hud utsätts för.

Jag har ställt några snabba frågor till Lovisa Hahn om Märket och produkterna.

Hur kom det sig att du  startade Under Your Skin?

-Under Your Skin har en väldigt personlig historia som började med att jag för några år sedan fick en hormonrubbning – mitt östrogen gick ner på låga nivåer och min mens försvann. Läkarna hemma ordinerade mig att äta östrogentillskott men jag kände mig så tveksam och beslutade mig istället för att åka till ett Ayurvediskt retreat i Himalaya tillsammans med min mamma. Där fick jag äta kost och fick behandlingar helt anpassade efter min kroppstyp och efter 3 veckor kom min mens tillbaka! Efter min vistelse i Indien började både jag och min mamma fundera på vilka kemikalier det är vi stöter på i vardagen och blev chockade när vi tittade på ingrediens förteckningarna i våra egna badrumsskåp. Där föddes idén till Under Your Skin!

Det här med stamceller från  Tistel är helt nytt för mig. Kan inte du berätta lite mer?

-Ja! Stamceller från växter är väldigt kraftfulla och just stamceller från tistel som vi har i våra produkter är väldigt rika på antioxidanter och C vitamin, den skyddar alltså hudcellen och verkar lugnande på huden och i hårbotten. Det är så spännande med stamceller i hudvård och just nu sker det mycket forskning på området.

Jag är helt hooked på handkrämen, dess konsistens, look och doft! Vilken är din egen favorit av produkterna?

-Ahh så kul att du tycker om den! Min personliga favvis är vårt schampo och balsam. Jag älskar att vi har lyckats ta fram ett naturligt schampoo som faktiskt löddrar och doftar grymt gott samt balsamet som innehåller lyxiga oljor så som argan olja och sheasmör. Sen är vår handkräm ett måste i min handväska..

Vad är ert nästa steg med Under Your Skin?

– Under Your skin har bara börjat sin resa! Vårt mål med ”UYS” är att kunna inspirera andra företag till att göra hållbara val och producera lokalt. Vi kommer också att utveckla vår serie med fler spännande produkter och jag ser fram emot att utveckla UYS till ett bolag som verkligen är med och driver hållbar utveckling och tillväxt på riktigt!

Tack Lovisa för att du tog dig tid  att svara på mina frågor.  Ni hittar alla produkter via länkar i intervjun.

1 Comment

  1. Shivengla

    Giftfritt – Jättebra.

    Hur har det här testats ? På djur ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *