Veckans Iphone Mix

Dags att tömma telefonen på bilder igen. Here we go. Palmer, vilken skräll. Min telefon svämmar över av bilder på detta lyckopiller till träd.

Där vi bor nu har vi solen som en blodapelsin utanför fönstret på morgonen. Helt underbart! Här sitter jag och dricker mitt kaffe varje morgon, helst innan resten av gänget vaknar.

Här på läktaren ovanför fotbollsplanen spenderar jag också några timmar i veckan. Hejar på  Tod och hans spanska fotbollslag.

Jag har också varit på en superkul och knasig fest tillsammans med Lina. Så jäkla glad att den underbara kvinnan och hennes familj har joinat oss här på Mallis.

Vi har  hängt i Deia med våra älskade Norrmän som varit på återbesök och ätit lunch på Cas patro March och badat bland höga vågor och tång.

jo, så har vi spelat minigolf också. Så kul i tanken och peppigt innan men när barnen och  deras kompisar skulle börja räkna poäng och vems boll som hamna var mm så blev det ju inte helt otippat kaos och sura miner. Så, minigolf blev fika och bad i pool. Men det såg ju harmoniskt ut på  bilderna 🙂

Lou och hennes bästis bakar. Bakar och Bakar. Här är  ett av alla värk, syltkakor. Barnsligt och försvinnande gott. Vips å de var alla slut innan kaffet var klart!

Tur att jag har mina tidiga morgonpass med min tränare Flor. Hon har lovat att göra mig till Mike Tyson… nä inte riktigt men jag boxas med henne och tycker att det är så vansinigt kul. Det är också nått visst med att öppna upp  gymmet, det gör att jag känner mig extra duktig som är först på plats!

I övrigt kör  jag sista rycket med tunikor och strandskor.  I veckan har vi vaknat till lite kyligare morgnar och svalare kvällar. Jag ser fram emot att plocka fram jeans och kanske kanske få lufta nån av alla mina stickade tröjor som jag älskar.

Ok, hasta Luego, nu måste jag hämta kids och skjutsa till fotboll, segling och ridning…  vardagslivet tuffar på även bland palmer.

2 Comments

  1. Gah, utsikten från ert hem alltså!! Ja, vad är det med palmer och oss nordbor. Undrar om mallorcinerna har samma typ av varma känslor för en helt vanlig nordisk björk tro?😉 Trevlig helg!

    1. Sanna Fischer

      Ha ha tveksamt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *