Veckans Iphone Mix

Veckans om gått blev lite kortare än vanligt då  jag var på Osa Major och yogade fram till onsdag. Men jag har ändå hunnit med en del.  Som vanligt, sol och hav i min mobil. Livet på Mallorca.

Lekparkshäng och sena kvällar med kompisar i stan. Jag tycker sista bilden på Lou och hennes kompis Filippa är så härlig så den får vara med.

Jag har fyndat ännu ett fat på marknad. Perfekt för mina röda tomater.

Jag har varit förbi vår nya lya. Till årskiftet är det dags för flytt igen. Ny lägenhet, nytt område och ny utsikt. Vi flyttar mest hela tiden just nu, men här är tanken att vi blir kvar tills vårt egna boende är klart.. när det nu än må bli. Porten på bilden gör mig glad, likaså trapphuset och entrén som kommer möta oss dagligen.

Jag älskar de här små sängarna inne på Zara Home på Born. Alltid lika fint därinne.

Så blev det fredagslunch på El Camino med min man och svärmor.

Så har vi fixat till våra pumpor. Synd bara att alla hattar på små pumporna brann upp….

Hemma fyller jag på med höstblommor, tänder ljus och boar. Trots 26 c och typ  högsommar utanför dörren.

Nä nu måste jag logga ut, stänga  resväskan och pussa på familjen. För i natt bär det av till Stockholm för efterlängtat kompishäng.

3 Comments

  1. Dör snyggdöden för de fantastiska blå fåtöljerna…! Men fattar inte hur du orkar flytta runt med allt och 3 rätt små barn dessutom-hatten av! Tack för, som alltid fantastiska bilder av underbara, ljuvliga Mallorca, det hjälper lite när “längtet” dit blir alltför påträngande och man vet att det är en massa kalla månader tills nästa besök.

    1. Sanna Fischer

      Tack. Ja snart är jag ett riktigt packningsproffs 🙂

  2. Blir så inspirert av deg. Trives du og din familie der på Mallorca? Hvor lenge skal dere bli? Vi tenker på samme sak, men må finne ut hva vi skal jobbe med før vi tar med oss familien og reiser ned.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *