Lite inspiration och god lunch på Mallorca

I veckan var jag och Lina på en liten tripp runt på ön för lite inspiration för ett kommande projekt vi filat på tillsammans.

Vi stannade även till för lite lunch i byn Santa Maria. Living Dreams är en inredningsbutik och restaurang i ett. Lite blandat innehåll i butiken helt klart men maten i deras mysiga trädgård gör er icke besviken.

Lina, sicket litet glädjepiller hon är. Kreativ och full av härliga ideér med en osviklig stil, så glad att vi teamat upp.

Sånna här soliga novemberdagar får man nästan nypa sig i armen över att jag numera kan kalla min vardag. I alla fall är  de bra att ha i minnet när längtan efter nära och kära och Stockholm blir för stort!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *