Iphone Mix

Solig start på dagen på min bästa kaffespot. Vår terass.

Marknad med ett proffs. Älskar att hänga runt med Lina när hon botaniserar bland alla möbler, tavlor, skålar, smyckeslådor och vintagefynd. Jag var så sugen på färgglada glas till juldukningen, men just min favorit fanns det bara udda par utav så jag stod över.

Både årets första julstjärna och Amaryllis har kommit på plats. Jag gör verkligen vad jag kan för att skapa lite jul bland blått hav och palmer.

Hand i Hand med min minsta favorit. Noa han sportar sin favorittröja från LIVLY och jag är färgglad i COS

Min kompis Matilda har blivit med hund. Inte mindre än två ytte pytte små rackare som är så söta så att. Lilla Cora somna i min famn.

Ett litet hörn i vårt casa, med en favoritbild jag köpt via Piqmo för ett antal år sen.

Häromkvällen när jag strosa runt i gamla stan inne i palma med mina killar. Jag älskar verkligen att spana in i små gränder och portar. Det finns så många fantastiska trapphus och innegårdar gömda lite varstans där inne.

I veckan tändes årets julbelysning inne i Palma.  Det är då en stor folkfest i stan och vi passade på att möta upp ett gäng kompisar för middag.

Det är så otroligt fint inne i Palma just nu och jag rekommenderar er varmt att komma hit i december för att njuta av blå himmel, öppna uteserveringar och en vacker stad i full julskrud.

Min man och jag fick oss en datekväll. Drink i en snygg hotellbar och middag på RamBar

Så har jag visst hunnit med ännu en utflykt och vintagejakt med mina kompisar Ida och Lina. Den lyxiga fredagslunchen vi sett framför oss byttes ut mot loppis och möbelfynd och laxtrallrik på IKEA. Att vi blev bjudna på Glögg och Pepparkakor var en riktig bonus.

Ännu en soluppgång från terassen får avsluta bildsvepet. Heaven on Fire.

1 Comment

  1. Godkväll!
    Ser helt underbart ut på Mallorca nu, här i kalla Sverige bara mörkt å kallt…
    På en av bilderna har du en snygg vit tröja och svarta byxor vill så gärna veta vart dom kommer ifrån ,kanske ett inlägg på lite klädtips skulle vara roligt att läsa.
    Ha en god kväll
    Jeanette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *