Casa Rosa Ceramics

Jag har länge haft en passion för keramik och vackert porslin. Under mina år på Mallorca har den bara växt sig starkare. Ideérna kring hur man ska kunna göra nått av just det här har varit många men tajmingen har aldrig varit rätt… förens en dag.

Jag och min grymma partner Lina fick ett infall och drog på en liten roadtrip på ön. Målet var keramik fabriken. Väl där gick det snabbt. Vi blev partners, startade företag och ritade vår första kollektion över en lunch i den lilla byn Santa Maria. Några timmar senare var Casa Rosa fött. Vi Älskar det vi gör och har såklart storstilade planer framåt.

Nu ligger äntligen Casa Rosas hemsida uppe och där hittar ni vår handgjorda keramik men även en hel del vintage och originella ting vi hittat runt om på öns marknader.

Vill ni se våra saker Live finns en liten del kvar hos Dusty Deco i Stockholm. Påfyllning kommer snart dit också. Jag hoppas ni kommer gilla detta och ni får hemskt gärna lämna en liten hälsning om det är nått ni saknar hemma i era köksskåp eller tror skulle vara fint i vårt sortiment.

3 Comments

 1. Hej,
  Vilket fint porslin, jag bor i Frankrike kan ni skicka hit?
  Jag vill lägga en order på 4000 kr.

  1. Sanna Fischer

   Hej. Hoppas du har kunnat beställa nu. Frankrike är tillagt i utcheck nu.

 2. Hej igen.

  Nu har jag lagt min beställning, skall bli så spännande att få se erat fina porslin.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *