Barnbutiken Smultronet

Varje gång jag är hemma i Stockholm ser jag till att besöka min favoritbutik för barnen. Smultronet heter den och ligger ute på Djursholmstorg. Jackan från Stone Island som Tod fick på sin födelsedag kommer därifrån och det går ju inte att missa hur nöjd födelsedagsbarnet är. Tänk, så blev det även en matchande keps.

Smultronet säljer även accessoarer från Milk and Soda vilket är både min och Lous stora favorit. De går turligt nog också att köpa via webbshoppen om du inte har vägarna förbi förorten.

Kan även hända att jag och Lou kommer att slås om den här väskan från Stella mc Cartney. Hur fin!?

Så var sommaren och beach håret räddat. En rosettscarf som funkar som hårband. Ja tack.

Vi får se hur det går, men kan hända att jag råkade klicka i fel storlek på de här skorna.. eller har min snart nio åriga dotter storlek 37 precis som jag.. hmm..vi får se hur de passar på Lou.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *