Daglig Hudvårdsrutin – The Solution

-I samarbete med Oslo Skin Lab-

Som ni kanske minns så började jag våren förra året med att boosta min hud med lite extra kollagen. Det som började med ett samarbete med The Solution från Oslo SkinLab har nu kommit att bli min vardagliga rutin.

Det är ett pulver som du enkelt blandar i valfri dryck på morgonen. Det kommer i portionsförpackningar vilket gör det det superenkelt att ha med på resan eller i handväskan.

Pulvret är helt smaklöst vilket gör att du kan blanda det i vilken dryck du vill. En extra härlig grej är också att det är 100% hydroliserat kollagen, vilket gör att man kan känna sig trygg med att inte få i sig några tillsatser. Dessutom innehåller den bioaktiva kollagenpeptider vilket är något kroppen kan tillgodogöra sig.

För mig är det lika viktigt att jobba på insidan som på utsidan och förebygga inför framtiden. Därför ser jag The Solution som ett superbra komplement till min dagliga hudvårdsrutin. Då produkten inte bara reducerar rynkor och andra ålderstecken utan även förebygger. Nya studier visar dessutom ett förbättrat resultat på celluliter.

Collagen finns naturligt i kroppen men desto äldre vi blir desto mindre producerar kroppen själv. Därför tillför man mer collagen i kroppen med The Solution som går ut i huden och stärker upp från insidan.  Vi vet ju alla att skönhet kommer från insidan och jag tycker att min hud har fått en helt ny lyster med The Solution vilket såklart känns fantastiskt.

Är du sugen på att testa själv? Jag vet att du kommer att gilla det. Här kommer ett erbjudande till mina läsare på hela 65% rabatt när du tecknar ett medlemskap. Produkten kommer smidigt hem i brevlådan och du kommer även få 30% rabatt på varje försändelse framöver. Enkelt och smidigt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *