Iphone Mix

Jag vet, ni har sett det förut. Men nu, asså nu är solen mer lik en blodapelsin än någonsin på morgonen när jag smiter ut för min morgonrunda. Bästa bästa tiden på dygnet.

Dusty Deco har flyttat till ny lokal/butik/kontor i Palma. Närmare bestämt i El Terreno. Butiken ligger ett stenkast från barnens skola, är svinhärlig och snygg. Numera är det även där jag och min partner Lina kommer att sitta på dagarna. Icke trist kontorsmiljö kan jag lova. Kanske att spegeln i entreén behöver sig en omgång. Som nästan alltid, ser ni mig i mina träningskläder. Jag skulle verkligen behöva kitta upp mig på nya. Någon som har tips?

Min kompis Matilda har flyttat, vi var där för flyttskål och för att spana in hennes nya lya. Helt fantastisk fin är den och golven gör en ju på strålande humör. Vill också ha mönstrade golv hemma.

I fredags firade vi min kära vän Sara med en överraskningskväll på Galleri Cala Trava som hennes man styrt upp. Jag har varit här förr och som alltid blir man bortskämd med grym närodlad och hemlagad mat i en magisk miljö. Ställer har bara öppet för slutna sällskap och man bör vara runt 12 personer för en lyckad kväll där.

I lördags blev det sommar ordentligt på Mallis. Jag fick sånt lyckorus i kroppen, känslan av allt härligt som står framför oss nu. Jag älskar ju värme och längtar efter att känna den riktiga mallisvärmen när jag öppnar dörren på morgonen. Hur som helst hade jag och min trio en grym dag på stranden med vänner. En dag att lägga i minnesbanken helt klart.

I övrigt har jag tydligen druckit kaffe, vet inte hur många bilder jag har på olika kaffekoppar, av oklar anledning.

Det spenderas också en hel del tid på den här fotbollsplanen. Inte mig emot. Kvällssol och löst snack med andra föräldrar är härligt!

Häromdagen ramlade jag in i en match mellan Nadal ( Tack Pernilla)och hans tränare Moya på mitt gym, Palma tennis Club. Jag är själv ingen tennisspelare ( tyvärr) men det här var stort det förstod även jag.

Ja ännu en bild på Palmas stolthet, katedralen fick det bli när jag promenerade förbi. Ja, det var väll ungefär det från den här veckan.

Jag önskar er en fin söndag!

12 Comments

 1. Hej å tack för en grym blogg!
  Vart kommer dina byxor ifrån 🙂

  1. Sanna Fischer

   Vilka byxor tänkte du på? Å Tack snälla för din kommentar.

 2. Pernilla

  Är det inte Nadal? 🙂

  1. Sanna Fischer

   Exakt 🙂

 3. Hej Sanna! Hade varit kul att höra lite kring tankar / lärdomar av flytten till och livet på Mallorca. Om ni ser er där permanent-boende på lång sikt osv 🙂 jag och min kille har länge gått i tankarna att flytta till Palma så skulle vara så intressant att höra! Kram Lisa

  1. Sanna Fischer

   Hej. vad kul. ska försöka göra ett inlägg på det.

 4. Åh så fint golv i din kompis lya! Nästan alla golv är ju fina på Mallis iofs, blir alltid förälskad i dem när jag är på besök och tänker ofta att varför har vi bara grå, grått och möjligen gråsvart här hemma..jag menar då främst i offentlig miljö. Man blir ju så glad när man kliver ut på en gata el in på tex en restaurang och golvet är i ett vackert mönster!

  1. Sanna Fischer

   Eller hur. man älskar ju gamla mönstrade golv.

 5. Jag undrar om du har tips på något ställe man kan boka för en middag i chambre separee för ca 25 pers i Palma eller strax utanför? Vi har varit på Tast club men skulle vilja hitta något nytt härligt ställe.

  1. Sanna Fischer

   Hej. Det vet jag tyvärr inte. Finns chambre eller snarare table separe på nya El Camino men inte för så många tyvärr.

 6. Hej! Vart kommer den fina kjolen du har på stranden ifrån?

  1. Sanna Fischer

   Den kommer från Maje.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *