Bodega Picador

Vägg i vägg med Hotel Mama på Placa Cort ligger deras nya satsning Vin & Tapasbaren Bodega Picador. Jag och Lina fick testa oss igenom deras meny och min vinnare blev helt klart deras tonfisk tartar och klassiska pimentos padrons.

7 Comments

 1. Pernilla

  Gott det låter! Ditt armband m länkar vart kommer det ifrån? Så snyggt!

  1. Sanna Fischer

   Tack, det har jag ärvt från min svärmor. Älskar det.

 2. Pia erlandsson

  Frågar igen! Älskar dina smycken,
  Din ring med en skalbagge på som du har på pekfingret, var finns den?

  1. Sanna Fischer

   Jag svarade dig i tidigare inlägg men den kommer från Maria Nilsldotter. Vad roligt att du gillar 🙂

 3. Hen söta Sanna🙈 Villka fina smultronställen du bjuder på. Ska försöka ta mig an några av dom nästa gång jag är i Palma. Alltid lika generös med dina inlägg🙏 både på insta och på din blogg. Ha det bäst/Kram

 4. Hej Sanna
  Dina smycken är helt underbara. Mycket god smak och en underbar blogg att läsa. Dina smala armringar med små stenar i , finns dessa att köpa eller är det egen design.
  Mvh Josefin

  1. Sanna Fischer

   Hej, de är egen design. Vad roligt att du gillar dem 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *