Lisa Yang Cashmere

Att jag är ett stort Fan av Lisa Yang och hennes grymma cashmereplagg vet ni sen länge. Man kanske kan tro att cashmere plagg är något man absolut inte använder vid medelhavet där jag bor. Tvärtom. Mina tröjor används nästan året om i stället för jacka.

På stranden så här års är min bästa tröja den här. Den åker av och på beroende på solen, då temperaturen skiftar stort om dagarna.

I går luftade jag min andra favorit från Lisa Yangs senaste kollektion, nämligen Mandy med knappar fram. Perfekt ovanpå min baddräkt eller till min kjol som jag drog på mig lagom till lunchen.

SÅ, till det viktiga. Lisa ger nu alla mina gulliga bloggläsare 20% ( vilket är en mega super deal) om ni uppger koden sanna när ni checkar ut. Hoppas att ni hittar er egen cashmere favorit nu att slita på många år framöver.

2 Comments

 1. Caroline

  Hej,

  Supersnygga Lisa Yang toppar! Ska köpa båda två men osäker på storlek. Vilken storlek har du i den svarta och Mandy toppen?

  Du har sån sjukt snygg stil.

  1. Sanna Fischer

   Tack snälla, jag tror jag har den minsta.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *