Back in Town

Vi är tillbaka i Sverige. Tre år på Mallorca har gått vansinnigt snabbt samtidigt som att de här tre åren har gett oss som familj fantastiskt mycket och starka band till världens bästa ö i medelhavet. Men, Hemma är ju trots allt alltid bäst och det känns helt underbart att vara tillbaka i våra gamla hoods.

I höst kommer det att bli mycket fokus på inredning, då vårt nya hem ska ta form. Jag tänkte ta med er på resan här i bloggen. Så, nu kickar jag i gång bloggen och livet i Sverige igen. Låt mig veta vad ni vill att jag delar med mig av så lovar jag att leverera.

16 Comments

 1. Ser så mycket fram emot att följa dig (er). Är nyfiken på att se nya huset o hur det tar form. Inspireras av din inredningsstil! Välkomna hem 🌻

 2. åh vad spännande! Ska bli så kul att följa dig (er) hur ni skapa ytterligare ett magiskt hem!

 3. Vill se outfits, inspiration, mode! Älskar verkligen din stil. Saknar inredningen här; snapshots från ert kommande hem, inspiration överlag med moodboards osv. Kul att du drar igång bloggen ”på riktigt”, har saknat den massor! Lycka till med livet i Sverige!

 4. Åh vad kul att höra! Inspireras så mkt av din stil. Sedan har jag alltid gått på dina tips när jag varit i Palma och det har alltid blivit succé!!

  1. Sanna Fischer

   Tack, vad roligt att höra.

 5. Vad kul! Har saknat dina inlägg, får så mycket inspiration till både inredning och kläder 😊

 6. Renovering och inredning tack! Kul med nytt hus!

 7. Du inspirerar, så snygg blus, vilket märke!

 8. Men hallå du måste ju berätta, vad hände med det fantastiska hus ni höll på att bygga på Mallorca?? Trodde det var ert nya hem, varför flyttade ni? Har själv gått i tankar om flytt till Mallorca…

  1. Haha lika förvirrad här. Trodde också de byggde hus på Mallorca 😂

   1. Sanna Fischer

    Ni behöver inte vara förvirrade alls. Vi bodde på Mallorca i tre år. vi kommer att vara där så ofta vi kan men har flyttat hem till Stockholm igen. Allt enligt plan 🙂

  2. Sanna Fischer

   Hej. Vi bodde på Mallorca i tre år. Aldrig meningen att flytta dit permanent. Nu är vi tillbaka i Stockholm, som är vår bas. Mallorca kommer vara vårt andra hem :-).Huset byggs fortfarande, Mallorca finns kvar.

 9. Älskar mixen av allt. Kläder, inredning, hälsa och barn! Välkomna till Sverige igen!

 10. madeleine

  Åh underbart!!! Som jag saknat denna blogg! Kläder, inredning ja allt!!!
  Välkommen HEM!!

 11. Inredning, fotokonst, bilder från ditt hem, tips osv, precis som tidigare 🙂.
  Är också nyfiken på hur ditt hus på Mallorca blev, visa gärna några bilder på det. Ska bli roligt att följa din blogg igen, välkommen hem!

  1. Sanna Fischer

   Jag hoppas kunna inspirera feamöver.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *