Kosttilskott och vitaminer – Greatlife.se

På Mallorca lärde jag känna Patrick Wahlberg som skrivit boken PXP- Ditt Bästa jag. En bok som innehåller allt du behöver veta om hälsa och välmående. Den är tjock som attan och så otroligt informativ och välskriven att du aldrig mer kommer behöva söka efter hälsofakta någon annanstans.

– Ditt bästa jag fler än 50 goda, nyttiga, lättlagade och antiinflammatoriska recept samt spännande och intressanta fakta om hälsa och välbefinnande. Boken innehåller dessutom flera hundra vetenskapliga referenser.

Patrick är som ni kanske förstår vansinnigt kunnig inom hälsa och välmående, så när jag till slut fick nog av att se hur mitt hår tog stryk under åren på Mallorca frågade jag honom om råd.

Duschvattnet är både hårt och fullt med kemikalier, det tillsammans med klor, stark sol och lite för mycket stress gjorde att mitt annars väldigt friska hår tackade för sig. Patrick tipsade mig om Greatlife.se som han jobbar med.

Så, sen vi flyttade hem till nordligare breddgrader har jag kittat upp mig på ett survival kit från dem. “Multi for Women” kändes som ett självklart val, likaså “Skin, Nails & Hair”. Dessutom slog jag till på “Vitamin D3 5000 IU med K-Vitamin ” som hjälper mig att fylla på intaget av D vitamin vilket känns livsviktigt nu när vintern står för dörren.

Jag lägger mina tabletter i den här dosasken som ligger i handväskan vilket gör att jag inte glömmer att ta min dagliga dos.

Nu har jag tagit mina tabletter dagligen i snart sex veckor och vet ni, mitt hår mår bättre än på så länge och jag vet inte jag, men inte en förkylning har varit på besök på hela hösten.

Nu har Patrick och Greatlife.se gett mina läsare chansen att få en liten rabatt på alla kosttillskott på hemsidan. Jag tycker ni ska ta chansen att läsa på och hitta just er bästa produkt. Ni kommer inte att bli besvikna.

Skriv in Sanna10 när ni checkar ut hos Greatlife.se. Patricks bok PXP-ditt bästa jag som jag med varm hand kan rekommendera hittar ni bl.a HÄR. Jag tycker den är en fantastisk jullapp till någon du tycker om. Erbjudandet gäller to.m sista november.

3 Comments

  1. Hej Sanna! Jag är såå sugen på att höra dig berätta mer om er renovering och tankar kring inredning i nya huset. Tycker du är en sån fena på detta. Varma kramar

    1. Sanna Fischer

      Vad kul. det kommer. jag lovar!

  2. Tröjan på sista bilden! Så fin! Var kan man köpa den?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *