Vardagsrummet på Instagram

Jag är lite förvirrad. Men hade inte jag den här bilden i mitt flöde på Instagram? Den är borta. Så jag undrar om jag bara inbillar mig att den legat där. Någon läsare som känner igen den?

I alla fall. Här är vårt vardagsrum, jag tror att det är hemmets ljusaste rum. När solen tittar fram laddar jag lite extra i det här rummet. Dessutom har vi vår öppna spis här inne, så jag sitter gärna här så mycket jag kan.

Vi väntar fortfarande på lite möbler, konst och annat småfix. Men jag tar det lugnt, det här hemmet har fått växa fram och så ska det fortsätta. Inte en pryl som inte känns helt 100 kommer innanför tröskeln och det känns så befriande och luftigt.

8 Comments

 1. Maria Refsgaard

  Så vackert! Var kommer sofforna ifrån? Hälsningar Maria

  1. Sanna Fischer

   Sofforna heter William och kommer från Zanotta. TACK!

 2. Johanna

  Så fint! Kan vi inte få se mer från ditt hem, du ger så mkt inspiration!!

  1. Sanna Fischer

   Tack rara du. vad glad jag blir.

 3. Bilden har varit med i ditt flöde 🙂 Så fint! Kram, Anna

  1. Sanna Fischer

   Tack snälla 🙂

 4. Charlotte

  Åh vad fint! Varifrån kommer tavlan och sofforna?

  1. Sanna Fischer

   Soffan heter William och kommer från Zanotta. Tavlan har jag köpt av en vän.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *