Påskpynt, barnrum, minnen och Mille Notti

Min dotter har pimpat sitt eget påskris. Jag tycker det gör sig fint mot sänggaveln från Mille Notti och de grå lakanen i modell Puntini, även dem från Mille Notti.

På sängen ligger också kudden Verona från Mille Notti som matchar sänggaveln perfekt.

Sängaveln Luna  är i mjukaste sammet i en mörkt rosa ton som bryter av fint mot Lous pudrigt rosa väggar.

Tavlan på väggen är från mitt barnrum. Det är min barndomsbästis Ellinor Halls mamma, Cecilia Hall som målat den till mig. De var som en extra familj för mig under många år och jag älskar att minnet av Cecilia hänger med i Lous rum idag. Nu somnar hon till samma bild som jag gjorde om kvällarna.

2 Comments

  1. madeleine

    Åh vilket fint minne å vilka fina färger, älskar´t
    Ert hem verkar vara en dröm!

    1. Sanna Fischer

      Tusen Tack 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *