Skönhetsfavoriter från LYKO

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LYKO

Jag vet att ni gillar när jag tipsar om skönhet. Så här kommer ett gäng favoriter som alla finns att köpa hos LYKO. Jag passade själv på att bunkra lite på deras grymma REA som pågår just nu.

Ögonkräm från Filorga. En varje dag räddare jag inte kan leva utan.

På våra sommarnaglar adderar både jag och min dotter gärna lite shimmer. Det här lilla lacket från Depend är perfekt för det. Dessutom på REA nu.

Den här Enzyme Cleansern från BABOR använder jag cirka två gånger i veckan. Den har en lite peelande effekt och jämnar ut din hudton. Jag har blivit beroende av den.

Ampullerna från BABOR har jag pratat om många gånger förut. Men de tåls att nämnas om och om igen. De gör verkligen underverk för ditt ansikte. Vare sig det är fukt, uppstramning eller Glow du vill åt. Slå till, du kommer tacka mig sen.

På mina läppar sommaren, ja faktiskt året runt sen jag sprang på det här grymma Lipglosset från Akademiklininkens egna skönhetsmärke. Just nu har jag en variant med den perfekta hallonröda tonen. 

Jag kommer fortsätta Tipsa er om skönhetsprodukter framöver så lämna en kommentar om det är nått särskilt ni vill veta eller undrar över.

1 Comment

  1. Hår! Du ser ut att ha tjockt lockigt hår. Hur klipper, färgar och behandlar du? Hur stylar du hemma ? Vilka produkter och verktyg är dina favoriter? Tack!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *