Xlash Eyebrow Serum

Det här serumet XBrow från Xlash är fantastisk för dina ögonbryn.

Jag har under en längre tid  jobbat med att få tillbaka mina ögonbryn, att de ska växa tillbaka efter en väldigt misslyckat brynfix på Mallorca.

Pållan på Pållans salong på sibyllegatan i Stockholm är min bryn guru och med hjälp av Xlash brynserum börjar det nu likna nått med mina ögonbryn. Hör av er till henne om ni behöver snygga till brynen och hälsa från mig.

” Xbrow är ett nyskapande ögonbrynserum som ger tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. De verksamma ingredienserna återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn.”

Jag lovar, det funkar!

Just nu får du dessutom 100 kronor RABATT hos Lyko när du handlar över 600 kronor med koden adt100.  Erbjudandet gäller tills på söndag.

#addlink

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *