Iphone mix

Livet kretsar rätt mycket runt att lära känna och få ordning på livet med vår nya familjemedlem Frasse. Gulligare får man leta efter, men mycket jobb är det.

Så ofta jag får chansen, dv.s hundvakt smiter jag iväg till mitt bästa “egentid” ställe. Träning och lunch på bästa SPR är min vinnarkombo.

Frasse och jag på fotbollsplanen, inte en helt ovanlig syn just nu. Tre av tre barn spelar fotboll. Träningar och matcher fyller vårt schema.

Min kompis Elin bjöd in till årets första hösthelg på deras underbara landställe på Värmdö. Sånt maxat mys.

Vin, skaldjur, mysfrukost och en förmiddag vid deras pool. Barn, hundar och tjejsnack.

I barnens badrum har jag bytt ut sommarens ängsblommor mot en enkel höstkvist. Det kändes uppfriskande.

Jag har testat Hello Fresh. Vad jag tycker är för tidigt att säga, men enkelt och kul för mig att barnen att testa nya recept och laga mat ihop.

Jag och min polare Jesper har även testat ett cykel pass på BeCores nya ställe i Gallerian på Hamngatan. Jag kan återigen konstatera att jag ÄLKSKAR Be.Cores koncept, men att jag gillar megaformer mer än cyklingen 🙂

Jag och Noa älskar ost. Här är en av alla hundra bilder från mobilen när vi väljer våra ostar inför en fredagsmiddag. På Monrads som ligger på torget där vi bor finns alltid nya härliga och GODA varianter att testa.

Helgen spenderades på Sandhamn. Mina kompisar Anna & Matts bjöd på skaldjursfest och övernattning på nyrenoverade Seglarhotellet. En natt i krispiga lakan där jag fick vakna till strålande sol och skärgårdsluft var som balsam för själen.

Nu ska jag slå mig ner hemma i soffan, med Frasse vid min sida och ta tag i dagens roliga jobb.

Så, ny vecka och snart ännu en ny Iphone Mix redo att landa hos er.

1 Comment

  1. madeleine

    Va härliga foton å vilken underbar liten Frasse.
    kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *